Uploaded image for project: 'Documentation'
  1. Documentation
  2. DOCUMENT-1201

Sub-Section Links working incorrectly

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Template:
    • Story Points:
      2
    • Sprint:
      2021.3.30-4.13
    • QA Risk Assessment:
      Needs Assessment

      Description

      User "tommy" on the puppet community slack posted this :

      "Minor doc bug: the links to sub-sections (request-format, response-format)) can only reach the first section on: https://puppet.com/docs/pe/2019.8/orchestrator_api_commands_endpoint.html
      ... not really critical, not sure where to fix that

      When I click on something like "Request format" under POST /command/task, it takes me to the request format for /comand/deploy (the first one)"

      Using Vivaldi on Mac OS X. I verified the same behavior on Brave, Safari, and Firefox on OSX.

      Same behavior on the 2021 version of the docs (https://puppet.com/docs/pe/2021.0/orchestrator_api_commands_endpoint.html)

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            logan.mantyla Logan Mantyla
            Reporter:
            dan.shauver Dan Shauver
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Zendesk Support