Uploaded image for project: 'Modules'
  1. Modules
  2. MODULES-2585

Type trying to load linux provider when running under Windows

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Normal
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: reboot
    • Labels:
    • Environment:

      Windows Server 2012 R2
      Puppet 4.2.2
      Puppet Server 2.1.1

    • Template:
    • Story Points:
      1
    • Sprint:
      Windows 2015-10-07

      Description

      I'm receiving the following error (intermittently I might add) when trying to use the reboot module.

      Could not retrieve catalog from remote server: Error 400 on SERVER: Evaluation Error: Error while evaluating a Resource Statement, Could not autoload puppet/type/reboot: Could not autoload puppet/provider/reboot/linux: Could not find parent provider posix of linux at /etc/puppetlabs/code/environments/build_profile_tweak/modules/domain_membership/manifests/init.pp:113:5 on node build-e5a63f4

      I wouldn't be surprised if this is more due to my configuration (stored configs / PuppetDB?) than a bug in the module. If you are able to provide any tips that would be much appreciated.

        Attachments

          Activity

            jsd-sla-details-panel

              People

              • Assignee:
                ryan.gard Ryan Gard
                Reporter:
                damoxc Damien Churchill
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: