Uploaded image for project: 'Modules'
  1. Modules
  2. MODULES-5598

puppetlabs-vsphere : {while install the module I am having the error "Error: bad URI(is not URI?): /v3/releases?module=puppetlabs-vsphere&module_groups=base pe_only" , I am using puppet enterprise 2017.2.3 in rhel7.3}

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Critical
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: vsphere
    • Labels:
      None
    • Template:
      MODULES Bug Template
    • Team:
      Cloud & Container Management
    • Method Found:
      Needs Assessment
    • QA Risk Assessment:
      Needs Assessment

      Description

      Basic Info
      Module Version: 1.2.2
      *Puppet Version:*puppet (4.10.5) in puppet enterprise 2017.2.3
      *OS Name/Version:*RHEL7.3

      Describe your issue in as much detail as possible...
      while installing the module I am having the error "Error: bad URI(is not URI?): /v3/releases?module=puppetlabs-vsphere&module_groups=base pe_only"

      Desired Behavior:

      Actual Behavior:

      Please take a moment and attach any relevant log output and/or manifests. This will help us immensely when troubleshooting the issue.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Indranil Indranil
            Reporter:
            Indranil Indranil
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:

                Zendesk Support