Uploaded image for project: 'Modules'
  1. Modules
  2. MODULES-6877

stdlib: is_pe nonfunctional

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Open
    • Normal
    • Resolution: Unresolved
    • None
    • None
    • stdlib
    • None
    • MODULES Bug Template
      • is_pe returns the correct values on both PE, and non-PE systems.
    • Modules
    • Needs Assessment
    • Needs Assessment

    Description

      Basic Info
      Module Version: stdlib, 4.25.0
      Puppet Version: 2017.3
      OS Name/Version: RHEL7 (vmpooler)

      Describe your issue in as much detail as possible...

      Desired Behavior:

      the is_pe fact returns true, when running on a PE managed system

      Actual Behavior:

      is_pe always returns false

      Please take a moment and attach any relevant log output and/or manifests. This will help us immensely when troubleshooting the issue.

      Debug: Facter: fact "puppetversion" has resolved to "5.3.6".
      Debug: Facter: fact "pe_version" resolved to null and will not be added.
      Debug: Facter: fact "is_pe" has resolved to false.
      

      Initial analysis suggests that https://github.com/puppetlabs/puppetlabs-stdlib/blob/master/lib/facter/pe_version.rb#L15 does not hit (anymore?).

      The tests in https://github.com/puppetlabs/puppetlabs-stdlib/blob/master/spec/unit/facter/pe_version_spec.rb do not help either.

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              david.schmitt David Schmitt
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:

                Zendesk Support