Uploaded image for project: 'Puppet Server'
  1. Puppet Server
  2. SERVER-2682

NoClassDefFoundError - After reboot

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: SERVER 2.8.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Puppet Server
    • Labels:
      None
    • Template:
      PUP Bug Template
    • Team:
      Froyo
    • Method Found:
      Needs Assessment
    • QA Risk Assessment:
      Needs Assessment

      Description

      Puppet Version:  4.10.12
      Puppet Server Version: 2.8.1
      OS Name/Version: CentOS 7

      Afer a restart of the VM we are unable to start puppetserver and are getting an error saying NoClassDefFoundError jopenSsl/load. Logs can be found below.

      Puppetserver was working as expected before we rebooted but it doesn't seem to want to start post reboot.

      Desired Behavior:

      Puppetserver should start

      Actual Behavior:

      Does not start and errors out.

       

       

      Logs:

      **attached logs are below.

      puppetserver.log

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            RyanW17 Ryan Woods
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Zendesk Support